Behandlingar
Ansiktsbehandling med 10 min ansiktsmassage
Ansiktsbehandling med produkter från Sanctum. Rengöring med en mild doft av citrus, ansiktsvatten med rosenvatten, peeling med krossade val- och macadaminötter och därefter en ansiktsmask
( lermask eller gelmask ). Masken får verka i 10 minuter och under tiden ligger du varmt nerbäddad och lyssnar på avslappnande musik. Vi avslutar med en dag- och ögonkräm.
ca 60 min 550:-
Aromamassage
En lugn massage med eteriska oljor anpassad just för dig. Inklusive ansiktsrengöring och huvudmassage.
ca 80 min 650:-
Body Harmony
Body harmonys utgångspunkt är att människans upplevelser och tillbakahållna känslor lagras i kroppen och visar sig i form av bland annat muskelspänningar, en felaktig kroppshållning och begränsad rörelseförmåga. Detta kan leda till en hämmad andning, sämre blodcirkulation och en rad olika fysiska och psykiska symtom. Djupa och omedvetna spänningar kan under behandlingen medvetandegöras och leda till insikt om vad som orsakat den. Spänningar kan lösas upp, cirkulationen öka och andningen bli friare. Kroppen blir mer balanserad och fri att röra sig.
ca 60 min 550:-
Fibromassage
Fibromassage är en speciellt anpassad, mycket mild massagemetod som utvecklats under 90-talet i två landstingsprojekt för att hjälpa patienter med fibromyalgi och kronisk smärta. Man arbetar med lätta strykningar, en del speciella grepp och en fibromassageolja som är sammansatt av utvalda vegetabiliska oljor. Syftet med fibromassagen är förutom ökad cirkulation att uppnå maximal avspänning och därmed minska negativ stress.
ca 60 min 550:-
Fotvård
Fötterna är våra trofasta tjänare livet igenom och därför är det mycket viktigt att de fungerar på rätt sätt. Jag tar hand om dina fötter och behandlar förhårdnader, liktornar, klipper naglarna samt ger fotmassage.
ca 60 min 500:-
Pensionärer 450:-
Friskvårsmassage
Allt fler människor stressar, arbetar ensidigt och ergonomiskt felaktigt. Detta får till följd att nacke, skuldror och rygg blir spända. Friskvårdsmassage är en behaglig massage där man med hjälp av strykningar, glidningar och knådningar på muskulaturen får igång cirkulationen och spänningar släpper. Blodcirkulationen ökar och det innebär en bättre borttransport av slaggprodukter från muskulaturen vilket i sin tur leder till att musklerna kan återhämta sig snabbare.
Helkropp ca 60 min 600:-
Halvkropp ca 45 min 500:-
Rygg & nacke ca 30 min 400:-
Färgning av fransar och bryn inklusive plock
ca 30 min 280:-
Hot Stone massage
En underbar helkroppsmassage med varma lavastenar. En total antistressbehandling. Vi blandar en olja med den eteriska doft som du behöver just nu. Tillsammans med värme och varsamma händer får du en total avkoppling. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och aromaoljorna lindrar muskelvärk.
ca 60 min 650:-
Qi-terapi ( ljusakupunktur )
Innan jag påbörjar behandlingen med det så kallade moxaljuset mäter jag på fingrar och tår för att se vilken meridian som är i obalans ( behandlingen är helt smärtfri ). Moxaljuset verkar på cellnivå och påverkar kroppens elektromagnetiska transportsystem. Några krämpor och obalanser man smärtfritt behandlar med moxaljus är fysisk utbrändhet, kronisk trötthet, migrän, huvudvärk, yrsel, öronsus, mag- och tarm problem, rygg, skuldror och nackbesvär.
ca 45 min 450:-
Ljusakupunktur med moxaljus samt rygg- och nackmassage
ca 75 min 650:-
Reiki healing
Reiki är det japanska ordet för universell livskraftenergi och påverkar varje individ på ett väldigt personligt sätt. Reiki hjälper till att släppa energiblockeringar och tillhörande känslor som i sin tur gör att orsakerna till sjukdom och obalans bearbetas. Reiki är en healingform där vi använder våra händer som ”verktyg”. Genom att lägga händerna i olika positioner på kroppen återställer man energibalansen, förebygger sjukdomar och skapar harmoni i själen. Reikibehandlingar minskar stress, verkar avslappnande, ökar immunförsvaret och stärker kroppens energiförråd.
ca 60 min 550:-
Vaxning
Hela ben samt bikinilinje ca 60 min 550:-
Halva ben ca 30 min 400:-
Bikinilinje eller armhåla 150:-
Överläpp eller haka 100:-
Överläpp och haka 150:-
Ansikte 200:-
Rygg 400:-
Produktion Andys Service